Arkena tämä kylämme on melko hiljainen, mutta viikonloppuisin saapuu paikallinen väki maan keskiosista nauttimaan rantaelämästä. Toisin kun meille länsimaalaisille, thaimaalaisille ei auringosta nauttiminen ole ollenkaan se tärkein juttu. Päinvastoin, täällä myydään aurinkovoiteita, jotka valaisevat ihoa. Ihmiset suojaavat itsensä helteellä pitkähihaisilla paidoilla ja pitkillä housuilla sekä suurilla hatuilla, jottei vaan iho pääsisi vaalenemaan. Nuorilla naisilla on usein sateenvarjo paahteessa suojana aurinkoa vastaan. Jostain syystä paikalliset myös uivat kaikki vaatteet päällä! Ainoastaan lapsilla saattaa nähdä uimapukuja.

Pientä välipalaa saa kätevästi katukeittiöistä, jotka ovat mopolla liikkuvia sivuvaunullisia kioskeja. Niistä löytyy kaikenmoista; paikanpäällä grillattavista herkuista, smoothieihin jne. Yleensä kuskina ja samalla myyjänä on vanhempi naishenkilö. Hedelmiä saa toreilta tai lava-autoista. Paikallisia pieniä ruokakauppoja ja ravintoloita löytyy myös ihan mukavasti. 

Paikallisten kielitaito ei ole kovin hääppöinen, jos he eivät jotain ymmärrä, vastaus on yes yes leveän hymyn kera! 😃  Onneksi elekieli on kansainvälistä ja sillä olemme hienosti pärjänneet täällä tähän asti ainakin!  

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg