Hedelmätarjonta täällä on laaja. Olemme maistelleet kotimaasta tutuksi tulleita mm. ananaksia, vesimeloneita, viinirypäleitä, omenoita. Lisäksi olemme tutustuneet muutamiin uusiin herkkuihin. Kaikkia hedelmiä ei ole joka päivä saatavilla, tarjonta vaihtelee päivittäin, mutta joka päivä löytyy varmasti jotain herkkua!

 

Koska emme vieläkään osaa tähän laitella tekstiä kuvien alle, tulee kuvatekstit ensin ja lopuksi kuvat! 😄

Kuva 1: Dragon fruit, maistuu erittäin makealta, ehdottomasti suosikkilistan kärjessä!

Kuva 2: Papaya, yläkuvassa raaka, kuulema muutamassa päivässä pitäisi huoneenlämmössä kypsyä, sitä vielä odottelemme. Kypsänä päälle ripaus limeä, nam! 

Kuva 3: Minibanaanit, odottelevat myös kypsymistä.

Kuva 4: Pomegranate eli granaattiomena: hedelmän sisällä on pieniä, pehmeitä, punaisia siemeniä, jotka syödään. Mika tykkää, Miia ei. 

Kuva 5: Longkong: ensin luulimme näitä perunoiksi, mutta hedelmiähän nämäkin ovat. Kuoren sisältä löytyy melko makeahko ihan hyvänmakuinen syötävä osa. 

Kuva 6: Salacca: tämä hedelmä on erittäin työläs kuoria ja kuorinnan jälkeen sormet ovat hellinä ja täynnä piikkejä, syötävä osa ihan jees, mutta taitaa jäädä kertaostokseksi suuren työmäärän vuoksi!   

Kuva 7: Pomelo: tästä hedelmästä on tullut aamiassuosikkimme, maku on hiukan greippiä makeampi. 

Ainut miinus näissä kaikissa hedelmissä ovat niiden kuoret, joiden kanssa saa taistella ja suuri jätemäärä, biojätehän täällä on tietenkin tuntematon käsite!  

image-normal.jpg

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg

 

image-normal.jpgimage-normal.jpg