Pohjoissaari on pian tämän reissun osalta koluttu. Paljon huikeita elämyksiä takana ja monta jäi aivan varmasti kokematta. Onpahan hyvä syy palata uudestaan tähän satumaahan!

Reissumme on viime päivityksen jälkeen edennyt :  

Hamilton (2vrk): pienen ajouupumuksen vuoksi päätimme käväistä kurkkaamassa Hamilton gardensin, sillä kiipeilyä on ollut joka päivälle ihan kiitettävä määrä. Paikka oli yllättävän hieno, sinne oli rakennettu erimaalaisia puutarhoja.

Toisena päivänä ajoimme Waikatoon, jossa saimme kokea yhden tämän reissuun hienoimmista päivistä. Osallistuimme kolmen tunnin pituiseen black water raftingiin, jossa laskettelimme maanalaisissa upeissa luolissa koskia ym. kumirenkaiden kanssa. Ei sovi ahtaanpaikankammoiselle!  Mahtavaa!!! Tämän jälkeen menimme vielä rauhallisemmalle luolakäynnille, jonka kruunasi veneajelu kiiltomatoluolassa. 

Hamiltonista ajelimme Rotoruaan kahdeksi yöksi. Hotellimme parvekkeelta oli mahtava näköala suoraan geysiriin. Kävimme myös kuumavesialtaassa ja mutakylvyssä Hells gate-nimisessä paikassa. Nimi oli hiukan lupaavampi kuin itse paikka, joka oli melko pieni ja kallis. Mutta kyllä iho pehmeni, rusketus haaleni ja uikkareita ei meinaa saada millään puhtaaksi!

Kävimme myös metsässä, jossa oli jättipuita. Siellä tunsi itsensä hobitiksi! Rotorua-vierailun ehdoton kohokohta oli iltavierailu Maori-kylässä, jossa saimme mm. kokea maorien kulttuuria sekä opimme maorien kieltä (lähinnä yhden sanonnan, jota hoettiin kuorossa koko ilta: Kia ora (hello ja terveyttä, hyvinvointia jne.) Illan päätteeksi saimme pitkästä aikaa nauttia kunnon aterian seisovasta pöydästä.

Toki näihin päiviin on edelleen mahtunut hurja määrä mielettömiä maisemia, vesiputouksia, järviä jne.

Nyt ajelelemm kohti maan pääkaupunkia Wellingtonia, josta jatkamme parin yön piipahduksen jälkeen laudalla kohti eteläsaaren elämyksiä. 

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg