image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgYhdeksältä aamulla Kari tuli taas hakemaan meitä ja suuntasimme satamaan ja merelle. Mukanamme olivat myös Riitta ja Heikki Kemistä.  

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme oli upea paratiisisaari, jonka rannalla vesi oli upean turkoosia, aivan kirkasta, tietenkin lämmintä ja hiekka oli pehmeää. Saarella meillä oli rutkasti aikaa snorklailuun ja veden alla olikin huikeat näkymät kaikennäköisiä kaloja. Mieleenpainuvimpia olivat kuitenkin mustat merisiilit neonvärisine silmineen. Harmiksemme vedenalainen  kameramme sanoi itsensä juuri tänään irti, joten kuvat jäivät vain mielen sopukoihin. 

Tästä jatkoimme matkaa seuraavalle saarelle, jossa pidimme ruokailutauon. Päivän eväät olivat loistavat (hedelmiä, juomia, sämpylöitä, kanarisottoa sekä kanankoipia) näistä kiitos Karille ja kokille!

Loppupäivänä vielä pulahdimme laivasta mereen tutkimaan kaloja, meri oli tuossa kohdin hieman sameaa, mutta etenkin kun kaloille heitti ruokaa (kaikki kelpasi), niin värikkäät kalaparvit saapuivat meren pinnalle. Viimeinen pysähdyspaikkamme oli pieni saari, jossa osa meistä tyytyi kävelemään ja reippaammat ja energisimmät (Olli & Mika) pulikoivat vielä meressä hetken. 

Päivä oli oikein antoisa, aurinko lämmitti, seura oli hyvää, ruoka maittavaa ja maisemat huikeita. Tämä oli juuri sitä, mitä Thaimaalta odotimme!